Karhof Bolig og Erhverv - din lokale ejendomsmægler i Roskilde og Køge

Ejendomsmægler i Roskilde

Din ejendomsmægler i Roskilde. Hos Karhof Bolig og Erhverv bor og lever indehaverne i Roskilde, engagerer sig lokalt og har børn der går i skole i Roskilde. Vi kalder det lokalkendskab.
Uanset om du skal købe eller sælge, hjælper vi dig trygt gennem hele processen.
Hos Karhof Bolig og Erhverv får du altid optimal service, vi er erfarne, og det betyder at det er Hanne og Nicolai, der vurderer din ejendom, fremviser din ejendom, sælger din ejendom og laver sagsbehandlingen. Det synes vi er en fordel.
Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som er uafhængig af nogen samarbejdspartnere. Det handler om nærvær og derfor har vi ikke ansatte. Det er Hanne, Nicolai og Torben du oplever igennem hele forløbet lige fra vurderingen, fremvisningerne, sagsbehandlingen og overdragelsen af din bolig.
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket giver dig sikkerhed for vores kvalitet.
Vi tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig, investeringsejendomme og brugerejendomme samt udarbejdelse af markedsleje-, desktop- og valuarvurderinger.
Vi har igennem vores mere end 40 år til sammen arbejdet med store og små kunder. Din ejendom kan noget særligt, og derfor kræver din ejendom en helt særlig grundighed, inden den rammer markedet.
Kontakt os allerede i dag på telefon 29343434 eller info@karhofbolig.dk