Henrik Nielsens Vej 11, 1., 4000 Roskilde

Rummelig lejlighed med egen have og altan i Roskilde Vest

På en stille vej i det attraktive Roskilde Vest nær centrum ligger denne lyse og indbydende lejlighed, som kan bryste sig af egen have og garage. Hjemmet rummer en stor stue med åben forbindelse til køkkenet, to værelser og et badeværelse. Dertil kommer et godt kælderrum til opbevaring og en skøn altan mod syd. Velkommen til.

I flytter ind på en rolig villavej med et godt sammenhold og fællesarrangementer. Herfra kan I på cirka ti minutter spadsere til gågaden, ligesom der heller ikke er langt til skoven og havnemiljøet. Endelig tilgodeses I af de korte afstande til alle hverdagens nødvendigheder, og inden for en radius af bare 600 meter finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested.

Lejligheden befinder sig på første sal i en nydelig rødstensejendom fra 1947. Der er fælles vaskerum, mens I får glæde af egen garage og et kælderrum, hvor sidstnævnte er istandsat i 2021. I 2020 er alle vinduer, terrassedøre og kælderdøren udskiftet.

Hjemmet fremstår med en lys og charmerende atmosfære, hvor I nemt vil føle jer godt til rette. I den rummelige stue strømmer sollyset ind gennem de mange store vinduespartier og døren ud til altanen. Der er god plads til at indrette en afslappende sofasektion og en spiseafdeling, og den åbne forbindelse til køkkenet gør det let at forene samvær og madlavning. Det pæne køkken har fået skiftet bordplade, vask, armatur, komfur og fliser i 2020.

Soveværelset er forsynet med et indbygget skab, og det andet værelse egner sig fint til et hjemmekontor eller et børneværelse. Lejligheden afrundes af et dejligt badeværelse med et separat bruseafsnit.

Om sommeren kan I nyde udelivet på den sydvendte altan og ikke mindst i den pragtfulde have med et drivhus og plads til at udleve diverse haveprojekter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.