Højbyvej 49B, Højby, 4320 Lejre

Rummelig villa med plads til hele familien

God plads er hvad, der opsummerer denne bolig fra 2020. Her får I nemlig et hus på 307 kvm. i halvandet plan og en stor grund på 8.687 kvm., hvor der er mulighed for hestehold - enten som løsdrift eller også kan der opføres en stald. Huset er naturligvis godt isoleret efter nutidige standarder og opføres iøvrigt meget billigt med jordvarme.

I stueetagen finder I et stort køkken-alrum med god plads til familielivets udfoldelser. Her er et flot, hvidt køkken med egetræsbordplade og køkkenø, og der er samtidig også rum til et stort spisebord. Alrummet ligger i åben forbindelse med stuen og skaber på den måde et dejligt leverum til hele familien. Der er også et rummeligt bryggers til vasketøj og et af boligens tre badeværelser.

Huset har fire værelser i alt. Det, der ligger i stueetagen, kan nemt indrettes som hjemmekontor eller hobbyrum, og de tre andre findes på første sal. Det ene soveværelse har walk-in closet og eget badeværelse og er derfor oplagt som voksenafdeling. Alle tre værelser har adgang til en ekstra stue, som iøvrigt nemt kan omdannes til et ekstra værelse, hvis der er behov for dette. Begge etager har gulvvarme og et flot, lakeret egetræsgulv i de fleste rum.

Udenfor er en fin nyetableret fliseterrasse rundt om huset, som I nemt kan indrette på mange forskellige måder. Fra køkkenet har I adgang til den østvendte del af terrassen, hvorfra I kan nyde godt af morgensolen. Der er også en stor græsplæne, hele familien kan boltre sig på og nogle smukke, naturskønne omgivelser.

Hverdagens fornødenheder klares nemt, da Daginstitution Børnehuset Skjoldungerne i Lejre ligger 2,6 km, væk, Allerslev Skole i Lejre 3,8 km. fra ejendommen og indkøb findes både i Lejre, Viby Sjælland og Osted. Skal man til en lidt større by, tager blot et kvarters kørsel at komme til Roskilde og en halv time at køre til Ringsted. Desuden skal det nævnes at Lejre St. ligger blot 3,5 km. fra ejendommen og her kan man komme med tog til København på ca. 35 min til Københavns Hovedbanegård.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.