Agertoften 34, Osted, 4320 Lejre

Stor, velholdt villa med orangeri, lækker terrasse og udespa

Tre værelser, flere opholdsrum og et skønt orangeri samt en have med stor terrasse og udespa - ja, denne ejendom i Osted byder på masser af plads og mange lækre detaljer.

Villaen er fra 1967, og huset er løbende vedligeholdt og opdateret. I 2022 er der udskiftet tag, vindskeder og tagrender, og gavlene fik ny beklædning.

Samme år stod hjemmets nyetablerede køkken-alrum færdigt, så I kan se frem til flotte rammer for samværet. Svane lægger navn til det stilrene køkken, der er holdt i et grebsfrit, hvidt design. Køkkenet er blandt andet udstyret med to amerikanerkøleskabe og et vinkøleskab, og værd at fremhæve er tillige Bora-induktionskogepladen, der har integreret emhætte i bordpladen.

Køkken-alrummet har støjdæmpende kvalitetsgulv fra Garant, og bemærk også den charmerende murstensvæg, hvis åbning leder ind til stuemiljøet.

Sidstnævnte udgøres af en hyggelig tv-stue og en pejsestue. Pejsestuen er sænket, og foruden den karakterfulde pejs er her desuden direkte udgang til terrassen.

De tre værelser er samlet i en klassisk værelsesafdeling. Det oplagte soveværelse har walk-in-closet og egen udgang til orangeriet. De to øvrige værelser er gode, store rum, som begge har faste skabe til opbevaring. I samme afdeling af boligen finder I et gæstetoilet og et badeværelse, der har badekar.

Afslutningsvis rummer huset et bryggers og et stort kontor. Der er yderligere plads i villaens kælder, som er på 45 kvadratmeter.

Det fine orangeri forlænger sommerperioden, og på de lune dage kan I rykke ud på den store terrasse, der vender mod sydvest. Haven har som nævnt også udespa - det perfekte sted at slappe af på de varme sommeraftener.

Ejendommen ligger i den stille del af Agertoften, tæt på Osted Idrætsanlæg. Fra den centrale adresse er der kort gåafstand til Osted Børnehus og til byens skole samt til brugsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.