Kirketorvet 2, 4640 Faxe

Historisk ejendom udbydes til salg

Det er en kæmpe fornøjelse af få lov til at sælge denne historiske bygning. Bygningen blev opført i 1902. Tårnene blev tilført bygningen samme år af konditor J. C. Hansen. Rønholt stammer fra J. C. Hansens barndomshjem i Atterup som hed det samme. Da han overtog ejendommen blev den døbt Rønholt.

Ejendommen ligger centralt i Faxe. Ejendommen består af 6 boliglejemål samt 4 erhvervslejemål i 2 plan. m2 fordeler sig på 476m2 bolig og 409 m2 erhverv. Bygninger ligger på en 582 kvm. grund.

Loftsrum er isoleret med 300 mm mineraluld. Skråvægge er isoleret med 100 mm mineraluld. Det flade tag er isoleret med 200 mm mineraluld. Ydervægge er udført som 35 cm hulmur. Vægge består udvendigt og indvendigt af tegl. Hulrummet er efterisoleret med mineraluldsgranulat. Vægge består udvendigt og indvendigt af tegl med 75 mm hulrum. Hulrummet er efterisoleret med mineraluldsgranulat. Faste vinduer med et fag. Vinduerne er monteret med tolags termorude med kold kant. Terrændæk er udført af beton med slidlagsgulv. Gulvet er isoleret med 100 mm leca under betonen. Der er naturlig ventilation i hele bygningen. Bygningen er normal tæt, dakonstruktionssamlinger og fuger ved vindues- og døråbninger, samt tætningslister ivinduer og udvendige døre fremstår i god stand. Bygningen opvarmes med fjernvarme. Den primære opvarmning af ejendommen sker via radiatorer i opvarmede rum. Der er monteret termostatiske reguleringsventiler på radiatorer til regulering af korrekt rumtemperatur. Varmt brugsvand produceres i 400 l varmtvandsbeholder, isoleret med 50 mm isolering.

Efter at have gennemgået lejekontrakterne, vurderes det at der ved fraflytning af en del af lejemålene er en stor lejereserve. Ingen af lejemålene, hverken bolig eller erhverv er istandsat.

Vi glæder os til at vise dig den meget smukke ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.