Elisagårdsvej 24B, 4000 Roskilde

Kombineret bolig og erhverv på 382 kvm. med gode parkeringsmuligheder centralt i Roskilde.

Denne ejendom ligger centralt i Roskilde tæt ved Ro's Torv, hvilket sikrer en god beliggenhed nær det hele. På første sal i ejendommen ligger den private bolig, som byder på fire værelser, en meget stor stue samt et køkken og et badeværelse. Hertil er der en lukket altan. I stueetagen er der uendelige muligheder for liberalt erhverv. Velkommen til.

Ejendommen ligger på en utrolig fordelagtig adresse tæt på centrum - kort sagt er alt indenfor rækkevidde, og hverdagen bliver derfor nem og bekvem for både store og små på matriklen. Der er nemlig kun omtrent 100 meter til nærmeste busstoppested, mens der også er indkøbsmuligheder, skole og daginstitution inden for en rækkevidde af max en kilometer, ligesom centrum, RO's Torv og stationen også er lette at nå til fods eller på cykel.

Den private bolig kan rumme en hel familie med de mange værelser og den store stue, som kan samle jer til hverdagens begivenheder og trivialiteter. Køkkenet er funktionelt med god opbevaringsplads, og der er ydermere et anseeligt badeværelse med separat bruseniche. Der er også et bryggers, hvor vaskefaciliteterne kan installeres. Den lukkede altan tilgås via stuen og orienterer sig mod syd.

I stueplan er der et fælleskontor foruden flere små kontorer, et tekøkken og et badeværelse. Der er desuden også en garageport, så der kan komme store maskiner, paller og deslige indenfor.

Til ejendommen er der en lille have med morgensol samt en dobbelt carport.

Vi vil med glæde vise jer rundt.

OBS: ejendommen må efter samtale med Roskilde kommune, gerne konverteres til beboelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.