Bakkeager 38, 4040 Jyllinge

Velholdt villa med udsigt til Roskilde Fjord

I et roligt og naturskønt område i dejlige Jyllinge ligger denne velholdte villa med en solrig have blot få minutters gang fra Roskilde Fjord og med en udsigt, der understreger nærheden. Her er lagt vægt på kvaliteten, hvilket blandt andet ses ved vinduesrammer og udhæng i mahogni, det velholdte træværk og det glaserede tegltag. Allerede fra vejen tager villaen sig godt ud med en flot anlagt forhave og en bred indkørsel op mod den indbyggede dobbelte carport med direkte adgang til bryggerset.

Køkkenet fremstår pænt og velholdt, og her finder I godt med plads til både madlavning, opbevaring samt en fin spiseplads. På den anden side af en halvmur, bliver køkkenet til spisestue og her kan I nyde jeres måltider med udsigt til fjorden gennem et bredt vinduesparti.

Også i dagligstuen er rummet defineret af udsigten og lyset fra flere, høje vinduer. I vintermånederne kan I tænde op i brændeovnen og i sommerhalvåret kan I slå havedørene op og træde direkte ud på den sydvendte terrasse.

Husets to værelser har begge en god størrelse samt flere indbyggede skabe. De to værelser deler desuden et lyst og rummeligt badeværelse. Derudover er bryggerset indrettet med både bad og toilet, og så er der gæstetoilet ved entréen.

I den smukke have finder I flere hyggelige, solrige terrasser og velholdte bede omkranset af smukke stengærder. Herude har I, ligesom indenfor, udsigt til fjorden, og med hele tre udhuse, er der god plads til haveredskaberne.

I den højtbeliggende villa på Bakkeager 38 bor I roligt kvarter med strand og natur lige ved døren. På cykel tager turen til centrum med indkøb, skole og fritidsaktiviteter under et kvarter og bussen stopper mindre end 500 meter fra hoveddøren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.