Mellemvang 3, 3460 Birkerød

Er du til natur, smuk udsigt og ro?

På den stille og hyggelige vej Mellemvang, med udsigt til grøn natur, har vi fornøjelsen af at præsentere 130 kvm. bolig i et plan. Ejendommen har gennem ejers tid gennemgået en renovering, heriblandt gulvvarme. Ejendommen blev opført i 1968, i gule mursten, termovinduer, store skydedørspartier ud til den lækre terrasse, hvor der er er rig mulighed for at nyde de dejlige aftner. Fra haven er der låge direkte ud til det åbne areal hvor hunden kan luftes, eller man som par kan gå ture hånd i hånd.

Huset fordeler sig i form af et bryggers med god opbevaringsplads, tørretumbler og vaskemaskine, badeværelse med kar og brus, sydvendt soveværelse, og 2 sydvendte børneværelser, entré, gæstetoilet, hyggelig stue med pejseindsats i forbindelse med spisestuen og køkkenet. Fra stuen er der udgang til den rummelige terrasse.

I forbindelse med huset, er der bygget en stor dobbelt carport med plads til to biler. Haven er overskuelig og indeholder ligeledes to udhuse til værktøj og maskiner.

Birkerød er en meget hyggelig by, med ca. 21.000 indbyggere. Byen ligger 20 km. fra København, tæt på små søer og kort afstand til skov. Birkerød Centrum byder på et hav af butikker med mange aktiviteter i weekenden.

Der er rig mulighed for fritidsaktiviteter, svømning, fodbold, boksning, gymnastik, håndbold, karate, skydning, squash, golf, ridning, atletik, roning, tennis, vandski, osv.

Skoledistriktet tilhører Sjælsøskolen og Høsterkøb skolen. Har du mindre børn er Børnehuset Møllevangen en mulighed.

Vi glæder os til at vise dig ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.