Holsted Park 8B, 4700 Næstved

Investeringsejendom centralt i Næstved med solid lejer

Ganske centralt i erhvervskvarteret finder I denne velindrettede ejendom. Ejendommen har et højt afkast, og der er ligeledes gode parkeringsforhold til besøgende kunder næsten lige foran butiksdøren. Når I ankommer til adressen, bliver I budt velkommen af en lys facade med brede facadevinduer, der er perfekte til at udstille nye varer og produkter. Selve ejendommen har en god indretning med ét stort disponibelt rum samt en mindre afdeling med et mindre disponibelt rum, et gangareal samt et aflukket køkken og toilet.

Det brede rum har en fordelagtig størrelse, som gør det nemt at indrette nærmest lige den butik eller det showroom, man ønsker, og der er ligeledes fine ovenlysvinduer, som bidrager til den lyse og indbydende stemning i rummet. Her er mange fine detaljer som skillevæggen, så snart man træder ind i lokalet, og det fine gulv, der går igen i både butikslokalet og personalekøkkenet.

Det mindre disponible rum kan danne rammer om mange forskellige formål og skaber samtidig mulighed for opbevaring af alt det, som man ikke nødvendigvis vil have stående fremme i selve butiksområdet hele tiden.

Det aflukkede køkken er ligeledes velindrettet og stilfuldt udført, og der er hertil en tilstødende skabsgang i direkte forbindelse med toilettet.

Lokalet kan anvendes til mange forskellige formål og har en eftertragtet placering, som både er nem at komme til for erhvervsdrivende såvel som besøende kunder. Holsted Park 8B ligger således i gåafstand fra busforbindelse og Næstved Nord Station, og den korte afstand til Sydmotorvejen gør også lokationen særdeles fremkommelig via egen bil.

Bemærk
*Alle udgifter til El, Vand og Varme betales af lejer.
*Lejer betaler ejendommens drift-/fællesudgifter ud over lejen
*Forsikring opkræves via fællesudgifter
*Indvendig vedligeholdelse påhviler lejer
*Udgifter til renovation betales af lejer

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.