Ringstedgade 78, 4000 Roskilde

Super flot investeringsejendom centralt i Roskilde

Moderne og lækre detaljer gennemsyrer denne ejendom, der er oplagt til erhverv, og som er placeret fornuftigt halvanden kilometer fra Roskilde Station og med nem adgang til motorvejen. Der er et godt afkast, og fra den 1. april etableres der nyt tag til en værdi af 1,8 millioner som sælger betaler for.

Ejendommen fordeler sig over halvandet plan i forskudte niveauer, hvilket bidrager til en eminent rumfornemmelse, som understreges af synlige trækonstruktioner flere steder. Nederste etage byder først på et stort, åbent rum, som er perfekt til modtagelse af kunder, reception og lignende. Videre har I omkring syv kontorer, hvoraf nogle er åbne, lukkede eller gennemgangsrum, så I har masser af muligheder for udnyttelse. Etagen afrundes af et badeværelse.

Ved receptionen er der adgang til en forskudt underetage samt første sal. På førstesalen råder I over fire større og delvist åbne kontorer samt et køkken. De mange rum i forskellige størrelser giver et hav af muligheder for blandt andet udstilling eller fremvisning af produkter.

Beliggenheden er også ganske glimrende, da I først og fremmest er under to kilometer fra motorvejen, halvanden kilometer fra Roskilde Station og få skridt fra nærmeste busstoppested, så jeres forretning er let tilgængelig. Placeringen er ligeledes ideel i et område med flere forretninger, så synligheden er god.

Alt i alt en meget lækker ejendom med stort potentiale for erhverv samt en super placering.

Hvis du fjerner investeringen af nyt tag, svarer det til en forrentning på 6,76%

Ring allerede i dag, hvis I vil høre mere eller booke en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.