Klostergårdsvej 19B, Øm, 4000 Roskilde

Rummelig villa med lækker tagterrasse i Øm

For enden af en stille og lukket vej i den rolige by Øm venter denne hyggelige villa på jer. Villaen, som strækker sig over halvandet plan med en kælder, er beliggende på Klostergårdsvej 19B. Indenfor byder planløsningen blandt andet på en rummelig stue, en udestue, et dejligt køkken-alrum, fire værelser og et badeværelse. Om sommeren kan I nyde solen enten på tagterrassen eller den flisebelagte terrasse i haven.

Boligens samlingspunkt er den hyggelige, store stue med brændeovn, loftroset og flere vinduespartier, der sørger for et dejligt lysindfald. Stuen kan I indrette med både en komfortabel sofa, et spisebord, et praktisk kontorområde eller endda et legehjørne, alt efter jeres behov. En elegant, fransk dør åbner op til udestuen, som forlænger sommeren, og hvorfra I har direkte adgang til terrassen i haven. Køkken-alrummet tager sig flot ud med bjælkeloft og et hvidt køkken i landlig stil, der passer perfekt til husets omgivelser.

Med fire værelser fordelt på stueetagen og førstesalen er det kun fantasien, der sætter grænserne for indretningen, og gør drømmene om et hobbyrum, aktivitetsrum, fitnessrum eller hjemmekontor mulige. Fra det største værelse på førstesalen har I adgang til tagterrassen, og det fine badeværelse med bruseniche og bryggerset med plads til vaskefaciliteter finder I på stueetagen.

Om sommeren får I fornøjelsen af to skønne terrasser med sol det meste af dagen. Fra tagterrassen kan I nyde udsigten til marker, og fra fliseterrassen i haven kan I slappe af helt ugeneret, mens børnene leger på græsplænen.

I bosætter jer i et roligt område i landlige omgivelser og med gåafstand til daginstitution og dagplejer. Lejre ligger blot tre kilometer væk, hvorfor I også har kort afstand til indkøb, tog, bibliotek og skole. Motorvejen når I i bil på seks minutter og Roskilde på et kvarter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.