Frederiksborgvej 112, Himmelev, 4000 Roskilde

Fantastisk villa i første række til fjorden i Roskilde

Gå ikke glip af denne smukke villa på Frederiksborgvej 112, hvor naturen og moderne komfort forenes på bedste vis. Huset blev opført i 1913, er flot moderniseret og tilbyder en boligoplevelse ud over det sædvanlige med sin uforlignelige beliggenhed tæt på byen og med storslået udsigt over fjorden.

Her får I 163 kvadratmeter veludnyttet boligareal, placeret tilbagetrukket på grunden. Hjemmet inviterer indenfor til et opholdsmiljø fyldt med lys og luft, takket være de mange store glaspartier og det åbne view gennem huset og ud mod vandet. I køkken-alrummet finder I et lækkert køkken med fine detaljer og de smukke, gennemgående gulve skaber en rød tråd gennem hjemmet.

Stuen, der ligger et niveau nede, er et kapitel for sig med massive glaspartier og dobbeltdøre, som åbner op til terrassen. Herfra åbenbarer der sig en vidunderlig udsigt over fjorden. Stueplanet rummer desuden to indbydende værelser, et dejligt badeværelse, et gæstetoilet og et usædvanligt flot bryggers.

På første sal venter endnu en fantastisk stue med loft til kip, synlige bjælker og frit udsyn til vandet. Herfra er der udgang til en glasafskærmet tagterrasse med 180 grader udsigt over fjorden og havnen samt til en sydøstvendt tagterrasse med morgensol, hvilket sikrer sol hele dagen.

Udendørsarealet er lige så gennemtænkt og flot. På vandsiden findes en skøn træterrasse, plæne samt parkeringsområde med granitskærver og en flot stenbelægning fører op til huset. Et godt anneks bidrager til et dejligt, lukket gårdhavemiljø mod syd.

Beliggenheden er i sig selv enestående. I bor i første række til et af Danmarks flotteste fjordlandskaber, kun en kort tur fra havnen, Byparken og Roskildes charmerende bymidte med et væld af butikker og spisesteder. Desuden kan både skoler, gymnasier og daginstitutioner også nås på cykel eller til fods.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.