Frederiksborgvej 300, Himmelev, 4000 Roskilde

Etabler din virksomhed med udsigt over roskilde fjord

Nu har du som virksomhed mulighed for at erhverve dig denne skønne ejendom som skal istandsættes fra top til tå.
Ejendommen er registreret som ejerlejlighed, hvilket betyder at du bliver en del af en ejerforening bestående af 3 ejerlejligheder.
I ejendommen er der ikke indlagt vand, el eller varme, men det kan let hentes ind ude fra vejen. Ejendommen har været en gammel stald, som efter planlovens § 37 må konverteres til liberalt erhverv. Nederst har vi af Roskilde kommune, fået et overblik over de typer af virksomheder som kan anvende sådanne en bygning som domicil.

De typer af virksomheder der kan anvende bygningerne med en §37 anmeldelse er jf. Vejledningen om landzoneadministration, følgende:

Håndværks- og industrivirksomhed, mindre butikker, liberale erhverv, forenings- og fritidsformål, samt lager- og kontorformål m.v.
Omfattet er eksempelvis tømrer- og murervirksomhed, VVS-virksomhed, autoværksteder, tegnestuer, revisorfirmaer, advokatfirmaer, ejendomsmæglerfirmaer,
frisørsaloner, kliniker, naturskoler, naturvejledningscentre, klubber og foreninger f.eks. lokalhistoriske foreninger, spejdere, klublokaler til hundesportsforeninger,
motorcykelklubber o. lign.

Kunne du tænke dig at se ejendommen, så giv os et kald på 29 34 34 34.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.