To-Bjerg 136, Uglerup, 4300 Holbæk

Sommerhus med udsigt til Lammefjorden

To-Bjerg 136 er adressen, som I de kommende år skal danne ramme om jeres weekendture, ferier og fritidsliv. Her kan I nemlig overtage et helt igennem særpræget og skønt fritidshus, der er opført på en grund med den mest fantastiske udsigt. Boligen er bygget som et fuldmuret helårshus med tegl, nydelige mursten og arkitekttegnede tagrender. Velkommen til.

Beliggenheden er svær at matche, da I ikke alene har kig til grønne, ugenerede arealer over de nærliggende marker, I har også den smukkeste udsigt over Lammefjorden, som kan nydes flere steder på grunden. Den oplagte lokation til dagdrømmeri og fuglekiggeri er terrassen, der løber hele vejen rundt om boligen, og haven er anlagt i 2021 med et minimum af vedligehold som hovedfokus. Det giver jer mere tid til at slappe af i vildmarksbadet og saunaen, som kan overtages med ejendommen.

Det bliver en smal sag at lade det ydre smelte sammen med husets indre i de varme måneder, da der er havedøre fra alle rum. De tæller et integreret køkken-alrum og stue, to værelser, to badeværelser og en garderobe, og så er der både hems og vinkælder. Det nydelige køkken er med elementer fra Vordingborg ligesom det største badeværelse, og begge vådrum har gulvvarme. Det andet badeværelse har installeret en lystunnel.

Grunden byder også på en carport med to skure, og så er der en pumpe installeret, som bringer regnvand væk fra grunden. Mere vand kan findes knap 500 meter fra matriklen, hvor fjorden starter, og ellers er der en frisk cykeltur til indkøb i Udby og Hønsehals Skov, hvor hunden kan løbe frit.

Et sted, der skal ses og opleves. Book en fremvisning i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.