Gundsølillevej 10C - 1, Ågerup, 4000 Roskilde

Nyopført halvandetplans enderækkehus med ekstra stor grund og adgang til skønne fællesarealer

Det er med stor fornøjelse at vi hos Karhof Bolig og Erhverv kan præsentere 15 Lavenergi rækkehuse bygget af Bang Nielsen i Ågerup, 4000 Roskilde.

Om rækkehusene:
Det energivenlige enderækkehus på 105 kvm. bliver opført i halvandet plan og med gulvvarme i alle rum.
Rækkehuset udføres med varmepumpe, hvilket minimerer de årlige varmeomkostninger.

Stue planet er indrettet med entré samt trappe til 1. salen. Gulvet bliver udført med betongrå fliser, som ligeledes er gulvbelægningen i badeværelset til højre for entreen. Badeværelset er indrettet med bruseafsnit med hvide fliser i 30x60, Geberit væghængt toilet samt Ifø Sense 90 C skabselement med håndvask, 80x90 cm. spejl, knager samt toiletrulleholder. Ydermere er vaskesøjle samt husets teknik (gulvvarme og Nilan ventilationsanlæg) skjult bag en skabsvæg. Fra entreen er der adgang til boligens køkken/alrum og opholdsstue, hvor gulv at udført med Timberman 3-stavs askeparket (14 mm. hvid ultra mat) og det hvide grebsløse Svane køkken er indrettet som vinkel. Fra opholdsarealet er der direkte udgang til havens terrasse samt til de fællesarealer bebyggelsen byder på.

Førstesalen er indrettet 3 værelser, hvoraf det største er indrettet med kvist. Derudover forefindes der en repos med loftslem, som giver adgang til boligens loftrum med gangbro. Alle værelser er udført med Timberman 3-stavs askeparket. Derudover forefindes der et toilet med håndvask og væghængt toilet og med betongrå fliser på 60x60 cm.

Til boligen hører også 1 udhus.

Til området vil der blive etableret fælles miljøstation, fordelingsstier, to regn bede, fælles legeplads og opholdsarealer. Herudover er der projekteret 21 parkeringspladser samt to HC-parkeringspladser.

Dertil skal det nævnes, at der er kort afstand til indkøb samt bibliotek. Nærmeste busstoppested er 150 meter fra rækkehusene.

Der er indflytning i august 2024.


Om Ågerup:
Ågerup huser knap 1.700 indbyggere. Ågerup ligger 10 km. nordøst for Roskilde, med et væld af natur omkring sig. Her kan blandt andet nævnes det lavtliggende engområde omkring Maglemose Å og Kildemose Å.

Indkøb i Ågerup foretages i det lille hyggelige center på hjørnet af Højgårdsvej og Gundsølillevej, som huser 365 Discount, Cafe Wibholm, Ågerup Pizza og Burgerhouse og Gundsø Bodega.

Har du børn i skolealderen, tilhører man Lindebjergskolen på Store Valbyvej. Skolen rummer ca. 340 børn fordelt på 0.-9. klasse. Skolen er en klimaskole, som betyder at den stræber efter at skabe indlæring om klima, natur og samfund. På skolen er der desuden en SFO til de mindste skolebørn. Til de helt små børn er der mulighed for at bruge Børnehuset Elverhøj og Børnehuset Guldæblet, som begge er integrerede institutioner.

Foreningslivet er i højsædet i Ågerup. Her har man lavet en sammenslutning med Gundsølille Skytte, Gymnastik og Idrætsforening (Gundsølille SG&IF), hvor det er muligt at dyrke badminton, bordtennis, disc golf, fitness, fodbold, gymnastik, håndbold, løb, skydning og tennis. Foreningen har lavet et årshjul, hvor de afholder aktiviteter på tværs af idrætsgrenene. Aktiviteterne foregår hovedsageligt i og omkring Gundsølillehallen (på Store Valbyvej 248), som ligger lige ved siden af Lindebjergskolen.

Det lokale bibliotek ligger på Gundsølillevej. Biblioteket afholder en række hyggelige aktiviteter for børn og voksne. Det er alt lige fra: "Kan du opklare et mord?", "Lav din egen magiske tryllestav", film for børn, teater for børn, brætspilshygge og meget mere.

Skal du med offentlig transport, så kan du tage bus 216 som kører fra Roskilde St. over Ågerup og slutter i Ballerup, eller med bus 358, som kører fra Roskilde St. over Ågerup og slutter på Stenløse St.

Om bygherre Bang Nielsen:
BANG NIELSEN har eksisteret siden 1971 og har således over 50 års erfaring i branchen.Siden 2017 har BANG NIELSEN bygget mere end 100 Bangsbo lavenergihuse med fokus på lave driftsudgifter og stor komfort.Kvalitet i byggeriet er højeste prioritet, når man køber et Bangsbo hus, som har egne og meget erfarne håndværkere.
Virksomheden ejes og drives i dag John Bang Nielsen og Mads Mogensen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.