Bolunden 38, 4652 Hårlev

BYG DIT DRØMMEHUS HER!

Nyt attraktivt boligkvarter Bolunden i Hårlev. KØB INDEN D.15.06.2024 OG FÅ RABAT KR.50.000.

Byggegrundene ligger i lukket, børnevenligt villakvarter i Hårlev 800 m fra bymidten.
Du vælger frit selv hvilket byggefirma der skal bygge dit drømmehus.

Området.:
Hårlev er en aktiv stationsby. Fra Bolunden er du tæt på station, skole, institutioner, sportshal mm., og kun 15 km fra Køge samt motorvej. Derudover er der gode togforbindelser direkte til Køge og København.
Tilmed er der tæt til skov, strand, Stevns Klint og andre grønne og rekreative områder.

Jf. lokalplanen ved området kan du bygge således:

Bebyggelse:
Bebyggelsen kan opføres i maks. 1½ etage med en højde på maks. 8,5 meter. Boliggrunde kan bebygges svarende til en bebyggelsesprocent på 30 %. Bebyggelsesprocenten afspejler kravene fastsat i gældende bygningsreglement.Bebyggelsens udseende er søgt reguleret sådan, at ny bebyggelse tilpasses det omgivende bebyggede miljø, samtidig med at der gives plads til nytænkning og til bebyggelse opført efter nytidens ønsker og behov. Bebyggelsen kan opføres i blank eller pudset mur eller i træ. Tage kan opføres i tagsten af tegl eller beton samt tagpap.

Ubebyggede arealer
Lokalplanområdet udlægger fælles fri- og opholdsarealer i form af en grøn kile i områdets vestlige del. Det er intentionen at den grønne kile skal udgøre de fælles grønne arealer for
lokalplanområdets boligbebyggelse samt for boligbebyggelsen beliggende umiddelbart vest for lokalplanområdet. Der fastsættes bestemmelser om hegn i forbindelse med boligbebyggelsen. Hegn skal som udgangspunkt bestå af levende hegn, for at lokalplanområdet skal tilpasse sig omgivelserne. Dog kan der opsættes faste hegn til adskillelse af haver og terrasser ved sammenbyggede boligenheder.

Til åben-lav bebyggelse skal der anlægges min. 2 p-pladser på egen grund pr. bolig. Til tæt-lav bebyggelse skal der anlægges min. 1,5 p-pladser pr. bolig.

Fuldt byggemodnet byggegrund inkl. betalte tilslutningsafgifter: regn- og spildevandskloak, el og vand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.